AICI INCEPE TOTUL!

Ghid pas cu pas – cum poti cumpara caricaturile

CUM FUNCTIONEAZA

Este prima data cand cumperi caricaturi online? Iti oferim aici un ghid descriptiv despre intreg procesul de achizitie, astfel incat sa faci cel mai inedit cadou – portretul sau caricatura ta si a prietenilor tai.

1.

PRIMUL PAS

ALEGE
CARICATURA TA

Iti punem la dispozitie 6 tipuri diferite de caricaturi, astfel incat sa satisfacem si cele mai exigente gusturi pe care le poti avea. Poti alege dintre caricaturi alb-negru sau color, pe 3 categorii posibile: 

  • Basic – caricatura minimalista, care se concentreaza pe chipul personajului;
  • Premium – o caricatura cu un nivel mediu de detalii, unde pe langa corpul personajului apar si accesorii;
  • Deluxe – Creme de la Creme! O caricatura cu un nivel ridicat de detalii, personajul tau se va integra perfect intre elementele de decor complexe pe care ti le-am pregatit!

2.

PASUL 2

ADAUGA IN COS

Vazut si placut! Dupa ce ai ales din lista caricatura ta, te vei decide asupra numarului de personaje si o vei adauga in cos. Un proces cat se poate de simplu!

3.

PASUL 3

CUMPERI CARICATURA

Completezi datele de contact, o descriere cat mai detaliata despre cum ti-ai dori sa arate caricatura, iar apoi incarci una sau mai multe poze cu personajul tau.

Nu iti face griji, nu vom incasa banii pana cand caricatura nu va fi terminata si iti va satisface cele mai mari exigente.

4.

ULTIMUL PAS

PRIMESTI CEL MAI SMART CADOU DE PANA ACUM

Pe langa faptul ca primesti un cadou cu adevarat inedit, le vei arata prietenilor tai cat de cool esti, indiferent daca iti cumperi o caricatura pentru tine sau decizi sa faci un cadou grozav cuiva. Vei intra in posesia caricaturii in cel mult 48 ore de la achizitionare.

TE AFLI INTR-O COMPANIE SELECTA