Intrebari frecvente

Raspunsuri pentru intrebarile tale

INFORMATII DESPRE CARICATURI

De ce in format digital si nu facuta de mana?

Indiferent de modul de transfer al caricaturilor, toate sunt lucrate manual. Singura diferenta o consta in mobilitate. Traind intr-un mediu in care tindem sa avem toate lucrurile in format digital, noi ne adaptam si iti propunem sa incerci acest produs digital, pe care apoi il vei putea imprima intr-o multitudine de formate diferite.

Cum se livreaza caricatura mea?

Fiind un produs exclusiv digital, el va fi livrat direct pe adresa ta de e-mail. La momentul finalizarii comenzii, aceasta iti va fi livrata via e-mail, si de asemenea o vei putea accesa oricand din contul tau de pe illustrator.ro.

Cum se realizeaza caricaturile?

Atat caricaturile, cat si ilustratiile se realizeaza exclusiv in format digital. Ele sunt create de catre echipa noastra de profesionisti in aplicatia Adobe Photoshop, cu tablete grafice special create pentru desen in format digital.

 

Ce pot sa fac cu caricatura sau ilustratia mea?

Toate produsele noastre se produc in format A3 la rezolutie 300 dpi. Ele pot fi apoi transformate in tablouri printate, in tricouri, cani, pixuri sau orice alte obiecte pe care le poti imprima, atat pentru tine, cat si pentru cei corora doresti sa le oferi un cadou personalizat si ingenios.

INFORMATII DESPRE COMENZI

Cum comand?

Comanzi de pe illustrator.ro exact la fel ca si de pe orice alt website. Alegi produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale, incarci o fotografie cu persoana pentru care se va face caricatura sau ilustratia, introduci o descriere a caricaturii si a elementelor de decor, platesti si apoi primesti caricatura in urmatoarele 48 de ore. Dai drumul creativitatii tale intr-un mod simplu, usor si elegant. 

Cat timp dureaza comanda mea?

In mod normal, comanda plasata dureaza maxim 48 ore pana la momentul livrarii sale via e-mail. 

Ce metode de plata acceptati?

In acest moment poti plati pentru caricatura ta cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs. Livrarea caricaturii se va face la momentului confirmarii platii.

Cum stiu ca imi va fi livrata caricatura dupa ce platesc?

Avem peste 10.000 de caricaturi livrate pana acum. Facem acest lucru din 1998 si avem un portofoliu mare de testimoniale care sa dovedeasca profesionalismul si dedicarea noastra acestei activitati. Banii vor fi transferati in contul nostru doar dupa ce caricatura va fi transmisa via e-mail. Pana la momentul livrarii caricaturii, acestia se afla intr-un cont tampon, de unde se pot intoarce oricand inapoi la tine.

Pot modifica comanda mea?

Unul dintre colegii nostri te va contacta imediat dupa ce vei lansa comanda pe site-ul illustrator.ro. In cadrul discutiei, se vor stabili detalii suplimentare privind compozitia caricaturii si se vor cere informatii suplimentare pentru a pregati un produs cat mai autentic. Dupa ce se vor accepta toate detaliile, ea se va da in lucru catre expertii nostri.

Ai alte intrebari? Intreaba-ne aici